O NAŠEM KAMPU

Kamp Katra leži v kraju Vinica tik pred slovensko - hrvaško mejo, kjer 100 m pred mejnim prehodom zavijete levo proti kampu. Leži v naročju neokrnjene narave, v neposredni bližini reke Kolpe.

Naša ponudba

V kampu so urejeni sanitariji in dostop do Kolpe. V kampu Katra lahko prespite v lastnih šotorih ali prikolicah, na voljo pa so vam tudi skupinska prenočišča ter mobilna hiška.
Mobilna hiška leži ob sami reki Kolpi, opremljena je z kopalnico, wc-jem, pomivalnim strojem, kuhinjo, tv-jem ter teraso. Ima 2 sobi (1x zakonska postelja, 1x pograd) ter pomožno ležišče in otroško posteljo. Terasa ima pogled na reko Kolpo ter je opremljena s kaminom. Mobilni hiški pripada tudi lastno parkirišče.
Cena za 4+1 osebe je 100 € na noč

V sklopu kampa Katra obratuje gostilna.

Gostilna pri kampu Katra je znana predvsem po picah.

Bivanje v kampu Katra omogoča obilico športnih aktivnosti lahko igrate namizni tenis, odbojko na mivki, košarko ali nogomet. Urejeno je tudi otroško igrišče. Lahko se kopate v Kolpi, ribarite , preverjate svoje spretnosti v veslanju (čoln si lahko izposodite v kampu) ali raftingu in se celo odločite za skok z mosta. CENIK-dnevno kampiranje: Oseba-odrasli .... 9€ vključno z takso. Otroci do 3 let .... GRATIS Otroci do 10 let .... 4.00€ Elektrika .... 4.00€ Piknik prostor .... 5.00€


+386(0)41 368 312

mobitel